Agentia imobiliara ETALON IMOBIL  a luat  ființă  din dorința de a avea un impact  pozitiv  asupra colaboratorilor și a tranzacțiilor încheiate prin intermediul nostru. Dorim să ne distingem prin profesionalism, seriozitate, implicare și servicii de specialitate la un nivel înalt calitativ.
 

Cine suntem

Suntem o echipă tânără,  dinamică,  cu multă inițiativă și spirit practic,  ne plac  lucrurile  bine facute și ne  ghidăm pașii și acțiunile după valorile în  care credem:  integritatea,  respectul și seriozitatea indispensabile în orice domeniu, dar mai ales în domeniul nostru de activitate, satisfacția colaborărilor de la egal la egal, profesionalism, dedicare și transparență.Ne placoamenii pregătiți și serioși și știm că alături de ei vom avea cele mai bune rezultate.
 

Cine sunt clienții noștri

Clienții agentiei imobiliare ETALON IMOBIL sunt persoane de succes, persoane care înțeleg faptul că un individ nu poate fi specialist în toate domeniile, că solicitarea serviciilor și urmarea sfaturilor unui specialist, pot duce la un profit mai mare, la o alegere mai înțeleaptă, la siguranță pe termen lung.

 

Valorile echipei

- INTEGRITATE
- RESPECT
- SERIOZITATE
- TRANSPARENȚĂ
- DEDICARE

- PROFESIONALISM

 

De ce noi?

Pentru că noi:  „ CREDEM ÎN ACELEAȘI VALORI !